Foto: Bengt Carlsson bonvax.com

  

Vi hälsar alla medlemmar och intresserade
välkomna till FFST:s systemcaféer och
andra arrangemang!

 

Boka den 28 september 2023: Terminens 1:a systemcafé.

Iwona Strojwas är socialpedagog och legitimerad psykoterapeut. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med barn, unga och familjer i kris. Hon har tidigare arbetat på BUP samt inom socialtjänstens öppenvård samt som volontärterapeut på terapicenter för ungdomar 1825. Hon är ledamot i styrelsen för Stockholms Familjeterapiförening.

Suzanne Runesson är socionom och legitimerad psykoterapeut. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med människor i kris och har tidigare arbetat på Bris, Stadsmissionens terapicentrum för unga och som Hälso- och sjukvårdskurator vid Lilla Erstagården barn- och ungdomshospice.

Iwona och Suzanne arbetar på Barncancerfonden och möter familjer, syskon och anhöriga till barn som insjuknat i cancer, familjer som mist barn samt unga vuxna som gått igenom cancerbehandling som barn och idag lever med sena komplikationer efter cancerbehandlingen.
 

Plats: OBS! Ny lokal denna gång: Luntmakargatan 52, Mötesrum, 1 tr upp.

Datum & tid: 28 september. Mingel med tillbehör: från kl 18:30–19:00. Systemcafé kl 19:00–21:00. Kostnad: Medlemspris 100 kr, 150 kr icke-medlem. Ingår smörgåsbuffé, dryck och kaffe/te. Betalas genom swish på plats.

Anmälan: e-post till Lisa Koser, ordforande@ffst.se. Vid anmälan får du ett telefonnummer av Lisa att ringa så att du kommer in i lokalen. Alla behöver även iaktta tystnad när man kommer dit (då det kan pågå terapier i vissa rum i huset där vi ska vara).

Varmt välkommen önskar styrelsen i FFST

Lisa, Andrea, Iwona, Susan, Jörgen, Anna, Cristina & Hasan
 

Inbjudan för utskrift och spridning

 

 

 

 

Copyright © FFST 2023-09-15